Om Stine

Hej!

Mit navn er Stine og jeg har en kæmpe passion for at skabe vielsesringe, forlovelsesringe og perlesmykker.

Jeg elsker virkelig at lave især vielsesringe. At møde parrene der skal giftes, høre deres historier og få lov at skabe så vigtige ringe ,der skal følge dem et helt liv!

Min kærlighed til perler voksede sig stor i årene hvor jeg arbejde for firmaet Marc'Harit som leverer højkvalitets saltvandsperler til guldsmede over hele verden. Gennem dette arbejde tilegnede jeg mig en sjælden ekspertviden inden for perler og min vision om en mere bæredygtig smykkeindustri formede sig. Har du drømme om et unikt collier eller specialdesignende perleøreringe, så sig til!

MATERIALER
Jeg anvender kun ædelstene der er naturlige. Alså ingen varmebehandlede safirer og diamanter.
Jeg bruger kun saltvandsperler, der er kultiveret under de rette etiske forhold, der giver mere liv til havet og dets omgivelser end det tager.
At kende oprindelsesland og sted er vigtigt for mig, og jeg søger primært materialer hvor denne information er mulig.

PRODUKTION
Når man arbejder som guldsmed betyder det ofte brug af diverse kemikalier. Jeg har fravalgt at bruge disse. Både for at passe på mig selv og miljøet. Det er en evig rejse hvor man konstant skal kigge efter nye og bedre måde at gøre tingene på.

VELKOMMEN
Du er altid velkommen til at kigge ind forbi min butik og værksted, STUDIO13O i København. Hvis du ønsker at booke et møde, så fang mig på mail først, så vi er sikre på at jeg er i butikken, hvis det er mig I ønsker at tale med.

//Stine